Monday, September 19, 2016

AlezArch Design Studio ( Design & Renovation )


AssalamualaikumApa khabar semua, lama dah menyepi dalam blog ni, niat di hati nak teruskan menulis. So hari ini AWA nak promote pages sendiri je la. Alhamdulillah this year means a lot to me. setelah bertahun-tahun timba pengalamana dalam bidang Architecture, penat, lelah, perit telah dilalui, pengajaran dan pengalaman, niat nak buka company sendiri akhirnya tercapai.

       Tapi bukan la buka besar terus, masih berkerja dengan orang jugak, huhu. Yela selagi tak kukuh,tak nak la makan diri, nanti tak dapat la nak bershopping, feuuuuuwww. OKay gurau jek.

       Bukan ape, bak kata orang, kalau tak mulakan langkah, sampai bila-bila kita takkan ke depan, so AWA dah buat step forward, dengan niat tawakal register company under nama ALEZARCH DESIGN STUDIO, khas untuk AWA buat kerja-kerja dalam bidang design , architecure, interior, construction dan sebagainya. 

      Sekarang usaha dah buat, kita tawakal serah pada ALLAH swt. Kalau ade rezeki dapat project besar sikit, boleh la AWA  berkerja sendiri sepenuh masa kan?

      Semoga niat nak ber bussiness tercapai dengan bantuan dan doa ibu bapa, sahabat handai. Jadi sesiapa nak buat design , rumah ke, cabinet ke, design and built ke, boleh la contact2. huhuhu, alaa no worries, boleh bincang punya, yelaaa sama2 tolong menolong. kan?

Kawan-kawan boleh lah tengok hasil kerja di : 
Instagram : alez.a.rchFacebook AlezArch

instgram
No comments:

Post a Comment