Saturday, December 18, 2010

Bermula Mimpi bersama Stubborn!!!!!

Hoiiii geng aku sume!!
hahaha,lame gile x post something kat blog aku ni..
tp mmg xde bnde nk cite sgt pon..
tp aku just nk masokkan satu video dari Stubborn band,dimana 
aku turut menjayakan video ni gak...
Stubborn ni sume my senior mase sekolah teknik dulu...
diorng mmg best..please,do enjoy this video..

video

huishh..klakar kan..
yang last pki baju merah tu la aku (AleyALeza)
actually,video ni dah lame dah..huhu
bile dah time mengarut punye pasal,mmg bagi jew kat aku..hahahah

ok,dah la..bye22222






Tuesday, November 9, 2010

~Hari Yang Tiada Apa2~~

Hye la korang...

Adoi laa,hari ni mcm biase aje...
xde story la plak..
dah korang pown xde cite nk kongsi dgn aku>???/
awat pasai pa korang senyap jew ha???
Hurmm...
xpe2,hari aku nak cite mengenai Aku Dan kekalutan 
yg semakin larut...Xlame lg dah nk habis Praktikal.
Tp report haram la br siap 40% jew...eheheh:P Terer la aku..tp xpe..
Insyallah aku leh Speed lg bnde tu..
Dan hari2 terakhir la,Aku semakin busy dgn Kerja2...
Baru je mggu lepas hari ahad pg Outstation kat Rompin...
hehehhe..Pahang laaa..blk hari isnin..penat la punggung dok lame2 kt dalam 
kete Ar Sabraa..huiii..Dah tu..HAri ni nak kene wat detail Ramp
dan buat byk panggilan ke Jabatan Bangunan..dan esok kene ikot Pakcik Doraemon ke 4 tempat skaligus..hiissshhh die ni memang la...

aku dah xde alasan nk mengelak dari pakcik doraemon..demi na blaja
cara2 kerja punye pasal,kene la aku layan kan je kerenah pakcik nie..
Xpe,HAri2 terakhir aku korban la blaja bende2 Architect life ni...
Aku nak jadi arkitek..doakan ye kwn2...Amiinn...

Ape la yg perlu aku buat ye..Semester depan,aku nak wat yg terbaek..
LAgipown tggl  2 Semester lg..Aku kene la btol2,xnak maen2 dah..
Aku kene tunjuk kan kat Iu and Abah aku,Susah2 aku blaja bidang yg pening ni.Diorng pown mengeluh duet byk kuar untuk Bidang ni...ahhahha
Xpe,sabar..lagi stahun je aku hbs..
Aku boleh,MAlaysia Boleh..
Aley Boleh...yeahhh baby~~~
GO Aley Go Aley GO Aley~~
Bye korang!!!



Ni lukisan aku,mase Semester 1..BUruk an???
Sekian mekacih...

Sunday, October 31, 2010

~~Still New In this Blog~~

Haiiyooo~~

So sorry...
Dah lame x tulis blog...
actually ni blog baru...
Khas untuk Story2 Aku dan rakan2 serta PErihal Dunia..
Aku ade lg satu punye blog..
Tp tu khas untuk architecture  punye..
Saje jew nk share mane la tau ade gak budak2 architecture nk kongsi info pasal Design or watever..:P
So enjoy yaaa...

IgnOre mY Bajet face..hehe

Ni mse Still StudY Architecture

Masa Ramdhan

Time raYa...