Tuesday, November 9, 2010

~Hari Yang Tiada Apa2~~

Hye la korang...

Adoi laa,hari ni mcm biase aje...
xde story la plak..
dah korang pown xde cite nk kongsi dgn aku>???/
awat pasai pa korang senyap jew ha???
Hurmm...
xpe2,hari aku nak cite mengenai Aku Dan kekalutan 
yg semakin larut...Xlame lg dah nk habis Praktikal.
Tp report haram la br siap 40% jew...eheheh:P Terer la aku..tp xpe..
Insyallah aku leh Speed lg bnde tu..
Dan hari2 terakhir la,Aku semakin busy dgn Kerja2...
Baru je mggu lepas hari ahad pg Outstation kat Rompin...
hehehhe..Pahang laaa..blk hari isnin..penat la punggung dok lame2 kt dalam 
kete Ar Sabraa..huiii..Dah tu..HAri ni nak kene wat detail Ramp
dan buat byk panggilan ke Jabatan Bangunan..dan esok kene ikot Pakcik Doraemon ke 4 tempat skaligus..hiissshhh die ni memang la...

aku dah xde alasan nk mengelak dari pakcik doraemon..demi na blaja
cara2 kerja punye pasal,kene la aku layan kan je kerenah pakcik nie..
Xpe,HAri2 terakhir aku korban la blaja bende2 Architect life ni...
Aku nak jadi arkitek..doakan ye kwn2...Amiinn...

Ape la yg perlu aku buat ye..Semester depan,aku nak wat yg terbaek..
LAgipown tggl  2 Semester lg..Aku kene la btol2,xnak maen2 dah..
Aku kene tunjuk kan kat Iu and Abah aku,Susah2 aku blaja bidang yg pening ni.Diorng pown mengeluh duet byk kuar untuk Bidang ni...ahhahha
Xpe,sabar..lagi stahun je aku hbs..
Aku boleh,MAlaysia Boleh..
Aley Boleh...yeahhh baby~~~
GO Aley Go Aley GO Aley~~
Bye korang!!!



Ni lukisan aku,mase Semester 1..BUruk an???
Sekian mekacih...

2 comments: