Tuesday, February 23, 2016

Hari Haliza Halim


Assalamualaikum ( mcm biasa la )

#Cerita kali ini adalah khas dalam versi bahasa Penang mari

Hari ulang tahun budak 30kupang

Hi, Jangan marah kami na haliza, kami melawak saja. 30 kupang ayat yg kami dapat dari instagram hang la, ayat canteq punya. Kami pinjam sat.

First of all, nak coret coret yg sememangnya dia ni seorang yg happy go lucky, and her character memang lain. For my opinion, orang memang suka tengok Haliza ni.Dari segi, ketawa dia, cakap dia, susunan ayat dia , mmg tak leh blah, hahaha,nak tergelak ja memanjang.Kalau tak percaya, ade je video dia ni bawah story line ni hahaha, ade byk tp kita upload sikit dah la okay.Haliza  Sometimes unpredictable. Kalau dia marah,  tu la paling gerun.Tapi gerun2 dia pon, ade soulmate yg buat die gerun kikikiki...

Kenai dia ni mmg seorang berseni , bende2 comey lotey, bende pelik pelik ke , memang dia sukaaa.She got a lot of friends, yg mmg gila2, senang bergaul.Suka do something to celebrate and seriously kat subang tu, kalau pergi mana2, mesi terserempak ngn kawan2 dia. hahaha, Kak long kawasan babe .

Berbalik kepada tangkap gambar,bab paling ketara bila tangkap gambar ( 0.0 ) Omaigaddd... Panjat kerusi , meja, tangga, bangunan, sanggup dia ni, asalkan dapat angle gmbar cantik menarik tertarik. Time makan, yess die susun dulu,ayam,ikan,ketam,timun, sayur, kacang tanah, nasi sebutir sebutir disusunnya.Tapi untung la ade soulmate layankan . hehehe.  Maybe boleh jdi kwn Anjfr la kot huhu...
Kalau dalam kereta, jangan cakap la bak hangggg, siap emergency break kalau die ternampak bende menarik untuk di capture ...  fuhhhh... Tapi memang gambr die awesome laaaa. Do follow her instagram haaliizaa  ( click on her name ) . 

Okay, because today its her birthday. Im not there, so i made this blog for her, Haliza i have something for you.  :) 

Wishing you :

- Stay Cool
- Stay Pretty
- Stay Positive
- Stay calm
- Stay Healthy
- Be awesome
- Be miracle
- Be good
- Be happy
- Be mine ( oppss )
- Chillax




HALIZA MOHAMED HALIM





HALIZA , HAIZAL ( fiance ) and  Me .




Haliza's Friends, Team Bagi game kat Haliza hehehe





The #ha31bday Team <3






Cuzzy Ipaq To Be <3




video





Lastly be a miracle by making impossible possible!!!! 

#cuzzyipaqtobe





Aleza Wan Ali
Check Out!!

No comments:

Post a Comment